Contacte

 

Clínica Girona és ubicada al Carrer de Barcelona 206 (17005-GIRONA), a l’entrada Sud de la ciutat, al costat de l’accés a l’autopista i a 20 minuts de l’aeroport Girona-Costa Brava i connectada amb el centre de la ciutat amb transport públic. Disposa de 180 places d’aparcament.

Ens podeu contactar a través del següent formulari de contacte, trucant al telèfon 972010300 o enviant un correu a clinicagirona@clinicagirona.cat.

  Previsualització del vídeo 3d de les sales de part

  Servei d'atenció al client

  Clínica Girona, pensant en la Qualitat i millora contínua en l’atenció dels seus clients i familiars, disposa del Servei d’Atenció al Client. Aquest servei te com a objectiu vetllar pels drets dels client, informar-lo, atendre’n les seves consultes i suggeriments i promoure les millores que s’originin de les seves aportacions.

   

  El Servei d’Atenció al client està ubicat a la Planta quatre de la Clínica, al Carrer de Barcelona 206. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9. a 14h. i de 15 a 18h i els divendres de 8 a 15h.

   

  També s’hi pot contactar mitjançant el telèfon 972 01 03 00 o la direcció de correu: atencioclient@clinicagirona.cat

  Treballa amb nosaltres

  Vols treballar amb nosaltres? Pots enviar-nos el teu currículum al Departament de Recursos Humans i l’incorporarem a la nostra base de dades per tenir-lo en compte en futures ofertes que s’adeqüin al teu perfil.

   

  En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals, informem que les dades que facilites a Clínica Girona s’utilitzaran exclusivament per a processos de selecció del centre. Les dades seran tractades amb absoluta confidencialitat. 

   

  Consulta aquí les condicions de privacitat

  Delegat de protecció de dades

  Delegat de Protecció de Dades del Grup Clínica Girona /

  Telèfon: 972 010 300 / C/ de Barcelona 206, 17005 GIRONA /

  Email: protecciodades@clinicagirona.cat

   

  Clínica Girona l’informa que disposa d’un Delegat de Protecció de Dades davant el qual vostè té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les seves dades d’acord allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades a C/ de Barcelona 206 (17005-Girona) o per email a protecciodades@clinicagirona.cat; en qualsevol cas s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del seu document nacional d’identitat o bé equivalent.

  Llistat de correus del Grup Clínica Girona

  Podeu descarregar un document PDF amb la relació d’adreces email dels diferents departaments de la Clinica Girona.
  Descarrega’t el llistat de correus en format pdf

  Sol·licituds de Documentació

  Sol·licituds de documentació i autorització.

  Per sol·licitar còpia de la història clínica, informes o proves complementàries cal:

  Enviar la sol·licitud que trobarà aquí en pdf al departament de Documentació de Clínica Girona (arxiu@clinicagirona.cat), degudament complimentada i signada. En la sol·licitud s’indica la documentació que cal adjuntar.

  Una vegada rebem el formulari de sol·licitud es respondrà al mateix correu amb la documentació encriptada i en un segon correu figurarà la contrasenya que li permetrà accedir-hi.

  Per qualsevol dubte pot posar-se en contacte amb el departament de Documentació per correu a arxiu@clinicagirona.cat, o al telèfon: 972 010 320.

   

  Realitat virtual

  Entra a la realitat virtual a les sales de part de la nova Clínica Girona:

   

  Entrar virtualment a les sales de parts

  Localitza’ns

  Clínica Girona
  C. de Barcelona 206, 17005 Girona
  Tel: 972010300
  Fax: 972 206 666
  E-mail: clinicagirona@clinicagirona.cat

  Localitza’ns

  Clínica Girona
  C. de Barcelona 206, 17005 Girona
  Tel: 972010300
  Fax: 972 206 666
  E-mail: clinicagirona@clinicagirona.cat

  Edifici de la Clínica Girona vist des del peu de carrer.