Renovació del conveni entre Clínica de Girona i l'FCBQ

Renovació del conveni entre Clínica Girona i l’FCBQ

 

Clínica Girona i l’FCBQ han renovat el seu acord de col·laboració pel desenvolupament d’activitats de prevenció i millora de la salut.

En la línia iniciada, des de fa unes temporades, d’establir convenis de col·laboració amb diferents empreses i institucions que puguin aportar un benefici al desenvolupament de les activitats i dels federats i federades del Bàsquet Català, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Clínica Girona van formalitzar la renovació de l’acord de col·laboració fins al proper 30 de juny de 2026.

Aquest acord, que reforça els vincles entre la salut i l’esport, és una fita important tant per a la Clínica de Girona com per a la FCBQ, que s’ha posicionat com una entitat de referència en el món del bàsquet català.

La signatura del conveni es va celebrar a les instal·lacions de la mateixa clínica en un acte en què van assistir Francesc Xavier Santaló, vicepresident de l’FCBQ i president de l’RT de Girona, i Albert Tarrats, Gerent de Clínica Girona. Amb la renovació, Clínica Girona continuarà esdevenint el centre mèdic de referència per a tot el col·lectiu de federats i federades a Girona, i membre del Programa BQ Salut a Girona de l’FCBQ, organitzant diverses activitats formatives.

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats i federades. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metgessa especialista en medicina de l’esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d’aquesta també es dona suport a l’organització de xerrades, jornades i tallers.