Altres entitats vinculades al Grup Clínica Girona


Grup Clínica Girona

Clínica Girona és una clínica quirúrgica i mèdica fundada l’any 1934 i integrada a la XHUP des de la creació de la Xarxa d’Hospitals d’Utilitat Pública (1985), actualment SISCAT (Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya). Amb els anys ha esdevingut l’eix d’un grup d’empreses que, atenent a la filosofia fundacional, és propietat majoritària dels professionals que exerceixen la seva activitat a la Clínica o a les unitats específiques integrades.

Altres entitats vinculades al Grup Clínica Girona

Els seus objectius són: Atendre els malalts renals (trasplantats o no), familiars i amics que a causa de la fallida dels ronyons han vist alterada la seva vida. Fer conèixer les malalties renals, la seva prevenció i el seu tractament. Sensibilitzar l’opinió pública per aconseguir la donació de ronyons per al trasplantament i així estalviar als malalts renals les sessions de diàlisi de les quals depèn la seva vida.

ASSOCIACIÓ DE MALALTS RENALS DE GIRONA
C/ Barcelona 23, EN-2 – 17002 – GIRONA
Tel. 972 205 177

Som un equip quirúrgic especialitzat en la pràctica de la Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, en el que participen el Dr. Xavier Planellas Gelis, pioner en la cirurgia laparoscòpica- mínimament invasiva a Girona, el Dr. Pere Planellas Giné, amb una formació actual i global especialment dirigida a les tècniques mínimament invasives i a la cirurgia laparoscòpica, el Dr. Francesc Tuca Rodríguez, també expert en Patologia Mamària i el Dr. Adrià Pedernera Tüller, amb àmplia experiència en tècniques mínimament invasives en la cirurgia de les venes.

Consultes Externes Mòdul B de Clínica Girona C/ de Barcelona 206. 17006 – Girona
Telèfon: 972 22 40 99

L’Institut de la Mà de Girona està especialitzat en el tractament de les patologies que afecten la mà i les estructures relacionades com són l’avantbraç i el colze. També ens ocupem de les alteracions dels nervis perifèrics de les extremitats i de la cirurgia reconstructiva de les extremitats mitjançant tècniques microquirúrgiques.

Consultes Externes Mòdul B de Clínica Girona C/ de Barcelona 206. 17006 – Girona.

Atenció al pacient: 972 22 40 99

  •  

La web pertany al Servei Català d’Otorinolaringologia Avançada i en destaca la part dedicada a l’Equip d’Otologia de Clínica Girona, únic centre especialitzat en Otologia de les comarques gironines i que des de l’any 2010 realitza la cirurgia dels implants coclears a casa nostra.

Consultes Externes Mòdul D de Clínica Girona C/ de Barcelona 206. 17006 – Girona

Tel 972 48 35 35