Premi Bonastruc ça Porta 2021 al doctor Enric Juncà, ginecòleg de Clínica Girona

“Per la seva dedicació i vocació per la ginecologia al llarg de més de 50 anys

Girona 14 de maig de 2021.- El Dr. Enric Juncà, durant molts anys un dels ginecòlegs més destacats de Clínica Girona, va rebre ahir el Premi Bonastruc ça Porta 2021 del Col·legi Oficial de Metges de Girona, “per la seva dedicació i vocació per la ginecologia al llarg de més de 50 anys i per seu compromís amb la professió mèdica”.  

El Dr. Enric Juncà va començar a treballar a la Clínica Girona l’any 1956, i ha estat passant visita de ginecologia i obsterícia durant més de 50 anys. Del 1998 al 2014 va ser membre del Consell d’Administració de Clínica Girona.

Premi a tota una trajectòria
A la pagina web de la VI edició dels premis, es recull:

Els Bonastruc ça Porta 2021 han reconegut dues trajectòries individuals. La del Dr. Rafel Cubí, per la seva tasca de metge de família al CAP de Salt i per ser l’impulsor de la història clínica informatitzada i de la recepta electrònica al sistema sanitari català. I la del Dr. Enric Juncà per la seva dedicació i vocació per la ginecologia al llarg de més de 50 anys i per seu compromís amb la professió mèdica.

Nascut el 1929 i especialitzat en Obstetrícia i Ginecologia amb matrícula d’honor, el Dr. Enric Juncà va fer el primer part inaugural de la Clínica Salus de Banyoles i la primera histerectomia a l’Hospital Josep Trueta. L’entusiasme i la companyonia han format part de la seva trajectòria i l’han fet estar vinculat a la professió tota la vida. El 1999 es va retirar de l’activitat pública però va mantenir una consulta privada a Girona que va deixar amb l’esclat de la pandèmia.

VÍDEO del COMG VI Premi Bonastruc ça Porta 2021 al doctor Enric Juncà i Llurba, metge ginecòleg

Tots els premis de l’edició d’enguany aquí:

https://www.comg.cat/ca/actualitat/747-els-vi-premis-bonastruc-ca-porta-del-comg-reconeix-el-servei-de-medicina-interna-d-olot-l-idi-girona-i-els-doctors-rafel-cubi-i-enric-junca

Àlbum de fotos de David Borrat, del lliurament dels premis