Clínica Girona ajorna el trasllat a la nova seu per problemes de subministrament a la constructora

La manca d’alumini per tancar la part baixa de la façana és el principal motiu de l’ajornament.

Segons va comunicar ahir l’empresa constructora a la Direcció de Clínica Girona, les peces d’alumini necessàries per poder acabar el tancament de la part baixa de la façana no han arribat en les dates previstes. El motiu és la crisi de subministrament que afecta el sector de la construcció, i que és generalitzat a nivell global.

Davant d’aquestes circumstàncies excepcionals, la Direcció de Clínica Girona ha decidit ajornar el trasllat a la nova seu, que s’havia previst pel al proper pont de la Puríssima.

S’està treballant segons la planificació prevista en habilitar els espais interiors, i se segueix el calendari de les proves de tots els equipaments. Quan la constructora entregui l’obra acabada, Clínica Girona programarà unes noves dates pel trasllat. De moment no es pot garantir cap data d’entrega.

Segons afirma el gerent de Clínica Girona, Carles Espígol: “Hem estat fins l’últim moment intentant mantenir les dates previstes, amb un gran esforç per part de tothom, però al final la manca de material ens ha portat a prendre aquesta decisió”.

L’activitat no es veu afectada

Mentrestant Clínica Girona continuarà desenvolupant la seva activitat amb tota normalitat a la seu actual. Aquest retard no afectarà l’activitat assistencial del centre, ja que la pràctica totalitat de l’equipament de la nova Clínica és nou.

La direcció lamenta aquest retard, totalment involuntari, i dona les gràcies per les mostres de suport rebudes en els darrers mesos davant la imminent obertura de la nova seu.

La nova Clínica Girona, ubicada a la Ctra. de Barcelona 204-206, triplica la superfície actual (passa de 13.000 M a 41.000 M). El nou centre, que dignifica l’entrada sud de la ciutat de Girona, incorpora les tecnologies més innovadores i serà totalment accessible. L’obra, construïda sota criteris de màxima sostenibilitat, té un pressupost d’uns 65 milions d’euros.