Clínica Girona: Compromesos amb vosaltres i amb la vostra Salut

PANDÈMIA #COVID19

Davant la pandèmia #Covid19, els professionals sanitaris de Clínica Girona continuem treballant incansablement per fer front als problemes de Salut dels nostres pacients. Compromesos amb vosaltres i amb la vostra Salut.

Actualment tenim pacients ingressats amb #Covid19. Per poder fer front al repte sanitari plantejat per la pandèmia del coronavirus hem habilitat dues plantes d’hospitalització, la sisena i la setena, per acollir pacients amb #Covid19 (amb capacitat per 36 pacients) i  hem ampliat els llits d’UCI de 6 a 10, sumant els condicionats a l’àrea quirúrgica i al Servei de Nefrologia i Hemodiàlisi de Clínica Girona.

Donacions de material

Durant els primers dies, d’escassetat de recursos, vam poder fer front al virus gràcies a les aportacions solidàries de persones, empreses i entitats que ens van fer donacions de material de protecció individual pels professionals sanitaris. Hem rebut també donacions d’altres tipus, com ara de cafeteres, cafè, i pastisseria, que fan més suportables les esgotadores jornades de lluita contra la pandèmia. Moltes gràcies, ens donen alè.

Dibuixos i els escrits de suport

També hem rebut un munt de cartes, escrites dels del cor, i dibuixos de noies i nois, que ens donen suport i força en aquests moments durs que estem vivim. Els escrits i els dibuixos adreçats als pacients amb Covid19 els repartim amb les safates del dinar per les habitacions de les plantes, i són una alegria cada dia per les persones ingressades. Els adreçats al personal assistencial, els pengem als controls d’infermeria, als vestidors o per les parets de la Clínica, perquè els puguin veure tothom i tothom en pugui gaudir. Moltes gràcies, ens donen ànim.

Gràcies pel vostre suport. Ens en sortirem!

Rebem cada dia també, puntualment a les 8 del vespre, l’aplaudiment de la població que surt als balcons i finestres i ens fan arribar el seu escalf.


Gràcies per totes les mostres de suport rebudes!

Ens en sortirem!

Vídeos:

Compromesos 1


Compromesos 2


Un Sant Jordi diferent Gràcies Transport Sanitari, Bombers, Mossos i a tothom pel vostre suport.


2 minuts de silenci – 14 de maig de 2020, En record dels companys i companyes que han mort fent front a l’epidèmia de COVID19


L’Amparo surt d’Alta, després de 46 dies a la UVI per la #Covid19 – 22 de maig de 2020


La Maria Àngela surt d’Alta després de 53 dies a la UVI per la #Covid19 – 5 de juny de 2020


Recomanacions per la Fase1 de la Dra. Eva Palau, Cap del Servei d’Urgències de Clínica Girona


Com posar i treure guants i mascareta


Rentat de mans amb gel hidroalcohòlic


Rentat de mans amb aigua i sabó


Gràcies per les donacions de material


Gràcies pels dibuixos i les cartes de suportGALERIA DE FOTOS EN PDF


I recorda:

Al Canal Salut trobaràs tota la informació actualitzada sobre el coronavirus SARS-CoV2

 http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Segueix canals oficials i no difonguis informacions falses o no contrastades En cas de dubte, truca al 061 Salut Respon. #CanalSalut