Curs d’Instrumentació Quirúrgica en Traumatologia

11 de febrer de 2023 a la Sala d’Actes de Clínica Girona

Prop de mig centenar de professionals van seguir el Curs d’Instrumentació Quirúrgica en Traumatologia, organitzat per la Unitat de Traumatologia de Clínica Girona, que es va celebrar dissabte, dia 11 de febrer, a la Sala d’Actes.

Els curs va comptar amb ponències de la Dra. Maria José Martínez, que va exposar: “Actualitzacions en Ortopèdia”, la Sra. Vanesa Domínguez, que va abordar: “Actualitzacions en Traumatologia”, la Sra. Núria Puig, que va explicar: “Quin és el paper de la Infermera a Quiròfan” i la Sra. Gemma Plantalech, que va tractar sobre “Què s’ha de saber per instrumentar a COT”.

La Unitat de Traumatologia de Clínica Girona, organitzadora del curs, és integrada per les Dres. i Drs.: Eduardo Sánchez Bustos, Maria José Martínez, Aina Teixidó, Carolina Ochoa, Josep Antoni Franco i Salvador Geli.

Els directors de la jornada són el Dr. Eduardo Sánchez Bustos, la Dra. J.M. Martínez i la Sra. Esther Mataró, Supervisora de l’àrea quirúrgica de Clínica Girona. El curs va comptar amb la col·laboració dels Drs. Daniel Silva i Miguel Vázquez.

Progrma del Curs en pdf