L’Oftalis – Club Trail Running Girona a la vuitena edició de l’Oncotrail

Girona. 6 d’octubre de 2021

La vuitena edició de l’Oncotrail es va celebrar aquest dissabte passat 2 d’octubre, després de que el 2020 s’hagués d’anular en motiu de la pandèmia.

Un any més, l´equip Oftalis – Club Trail Running Girona va participar a aquesta cursa solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. Es tracta d’una cursa de 100 km que es camina o es corre per equips, on la finalitat de la iniciativa és recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

Aquesta edició de l’Oncotrail ha comptat amb la participació d’un total de 275 equips i més de 500 voluntaris, recollint prop de 345.000 € i posicionant-se, cada vegada més, com una de les curses més mítiques i reconegudes de la província de Girona.

L’Institut d’Oftalmologia Clinica Girona (IOCG) col·labora cada any amb el Club Trail Running Girona fent possible la participació de l’equip de noies Oftalis – Club Trail Running Girona. En aquesta edició, després de suar, patir i gaudir els 100 km, van aconseguir posicionar-se en 11è lloc de la classificació general i en primer lloc d’equip femení amb un temps total de 11h i 07m.

Des de l’IOCG volem agrair la participació i l’esforç de tot l’equip Club Trail Running Girona i expressar la nostra il·lusió de poder col·laborar en una inciativa com aquesta que, a més de la vessant solidària, reuneix esport, bon ambient i el paratge espectacular de la Costa Brava.

Font: https://www.oftalis.com/ca/l-oftalis-club-trail-running-girona-a-la-vuitena-edicio-de-l-oncotrail