2ª Jornada Sanitària de l’Institut d’Urologia de Girona

L’Institut d’Urologia de Girona i Clínica Girona han organitzat una Jornada Sanitària sobre el tema “Actualització en la Incontinència d’Orina femenina”, que ha tingut lloc el dia 30 de gener de 2009, de 9 hores a 14,30 hores a la Sala d’Actes de Clínica Girona. La Jornada ha comptat amb el suport de l’Agrupació de Ciències Mèdiques de Girona i l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques.

En la Jornada han participar els doctors: Joaquim Agustí; Miquel Closas; Ernest Martínez i Joan Mora de l’Institut d’Urologia Girona (I.U.G); els doctors V. Orejas, de l’Hospital Bellvitge de Barcelona, i M. Puyol de l’Hospital Martorell de Barcelona, van fer arribar les seves comunicacions; i també van intervenir a la Jornada el Dr. R. Domingo, de l’Hospital Josep Trueta de Girona i la fisioterapeuta Marta Jiménez de Girona.

La jornada ha estat reconeguda d’Interès sanitari per l’Institut d’Estudis de la Salut.

Si voleu ampliar informació sobre aquest tema podeu adreçar-vos directament a l’Institut d’Urologia de Girona: Secretaria tècnica de la Jornada: Giroreed Medical Consulting: www.giroreed.com. Email: info@giroreed.com . Telèfon: 972 416109 -972 221920. Fax: 972 227190. C/ Juli Garreta nº-1, 4t C. 17002. GIRONA

Nota informativa en PDF


Lloc: Sala d’Actes de Clínica Girona
Més info: Giroreed Medical Consulting