Accidents de Trànsit

Si ha patit algun tipus de lesió per un accident de circulació (de moto, de cotxe, o un atropellament, etc.) el Departament d’Accidents de Trànsit de Clínica Girona ofereix un servei de tractament assistencial  integral i a més li gestiona tots els tràmits necessaris per la seva bona resolució.

 

El nostre Departament compta amb una àmplia experiència i és l’únic de les comarques gironines que forma part d’UNESPA amb la màxima qualificació de GRUP A. UNESPA és l’associació empresarial d’asseguradores més important, que aplega més de 230 entitats asseguradores, amb un volum total de negoci de més del 96% del mercat assegurador.

 

Clínica Girona disposa d’un ampli quadre mèdic, integrat per més de 250 especialistes mèdics de reconegut prestigi i d’una tecnologia de darrera generació amb aparells com ara la ressonància vertical (única a les comarques Gironines). La Clínica té un centre de rehabilitació propi, amb modern aparellatge i un equip professional integrat per experts traumatòlegs i fisioterapeutes, per procurar el restabliment de la seva salut de la manera més efectiva. El centre disposa d’un servei d’Urgències, en servei permanent les 24 hores del dia, durant tot l’any, amb un ampli equip de traumatòlegs, i també disposa de servei d’UCI.

 

El departament d’accidents de Trànsit de Clínica Girona gestiona a més totes les proves complementàries necessàries (TAC, Ressonància Magnètica -oberta, tancada i vertical-,  així com les intervencions quirúrgiques en el cas que s’hagin de practicar.

 

Pot posar-se en contacte amb el Departament d’accidents de Trànsit de Clínica Girona als següents telèfons i emails:

 

Vista de les instal·lacions interiors de la Clínica, amn escales mecàniques per facilitar l'accessibilitat.