EL PUNT AVUI: Mor Carles Espígol, històric gerent de la Clínica Girona i exalcalde de Canet d’Adri

Necrològiques

.

 Va liderar el trasllat del centre al nou edifici del carrer Barcelona, inaugurat el 2022

L’històric gerent de la Clínica Girona Car­les Espígol i Camps, que també va ser alcalde de Canet d’Adri, ha mort als 70 anys. Després de jubi­lar-se havia con­ti­nuat al cap­da­vant del cen­tre com a con­se­ller dele­gat. La notícia arriba tot just un dia després del traspàs de Toni Fàbre­gas, el direc­tor d’acci­dents de trànsit de la clínica.

El 30 de desem­bre de l’any pas­sat Espígol va dei­xar la gerència després de lide­rar-ne el tras­llat des del car­rer Joan Mara­gall i les dife­rents dependències de Juli Gar­reta i Loren­zana al nou edi­fici del car­rer Bar­ce­lona, que es va com­ple­tar l’abril del 2022. Espígol havia tre­ba­llat al Banc Atlàntic abans d’entrar a la clínica per por­tar-ne la comp­ta­bi­li­tat quan Félix Ibáñez n’era el gerent. Va reflo­tar econòmica­ment el cen­tre i va moder­nit­zar les ins­tal·laci­ons. Va ser qui va por­tar el pes de les nego­ci­a­ci­ons per al tras­llat de la clínica perquè no deixés el terme muni­ci­pal de la ciu­tat.

Va ser el bat­lle per Inde­pen­dents de Canet d’Adri des del 2015 fins al 2021. Va dei­xar el càrrec el maig del 2021, quan afron­tava el tram final de la cons­trucció de la nova clínica. Havia entrat al con­sis­tori com a regi­dor el 2003 i el 2019 va acon­se­guir reva­li­dar el càrrec amb una gran majo­ria abso­luta.

Era un gran afi­ci­o­nat al fut­bol. Havia jugat com a davan­ter cen­tre amb diver­sos equips, com el Coma Cros, el Cassà i el Vidre­res, entre d’altres i era també un gran segui­dor del Girona .

 

 

L’article al diari El PUNT AVUI