DIARI DE GIRONA: «Me’n vaig satisfet de la feina feta»

«Me’n vaig satisfet de la feina feta»

Carles Espígol Camps

Avui és un dia trist pel municipi de Canet d’Adri. Qui va ser Alcalde del municipi des de l’any 2015 fins l’any 2021 i anteriorment regidor durant 12 anys ha mort aquest divendres dia 20 de setembre a conseqüència d’una llarga malaltia.

Persona d’idees clares, proper, afable i bon negociador. Treballador incansable tant al capdavant de la gestió municipal com a gerent de la Clínica Girona. Independentista convençut i lluitador, valent i ferm!

“Me’n vaig satisfet de la feina” va ser el títol de l’entrevista que se li va fer a n’en Carles Espígol l’any 2021 en motiu del seu cessament com a Alcalde per centrar-se de ple en l’acabament de la nova Clínica Girona

Durant el seu mandat es van tirar endavant obres cabdals pel municipi com la compra dels terrenys de l’entorn del pavelló, l’eixamplament de ponts, l’adquisició de l’equipament públic La Sala de Canet, entre d’altres. També va haver de gestionar i afrontar la complicada situació de la Covid-19 en un Ajuntament de pocs recursos i molt disseminat. Tothom recorda aquella època especialment dura perquè va colpejar els ànims del món sanitari i de tota la població.

En Carles Espígol serà recordat per la bona gestió a l’ Ajuntament de Canet d’Adri però encara més com a bona persona, propera, justa i sempre disposat a ajudar.

Tots els membres de la Corporació i el personal de l’Ajuntament volem expressar el nostre profund sentiment i compartir amb la família el gran dolor de perdre una persona de tanta vàlua com en Carles.

Descansa en pau. Te’n vas satisfet de la feina feta i de la gran petjada que deixes!

Ajuntament de Canet d’Adri

.

https://www.diaridegirona.cat/necrologiques/2024/09/20/necrologiques-21-setembre-2024-108371879.html