Acord de col·laboració entre Clínica Girona i FCBQ per desenvolupar activitats de prevenció i millora de la salut

Federació Catalana de Basquetbol i Clínica Girona han signat, aquest dimecres 20 de setembre, un conveni de col·laboració mitjançant el qual es dotarà de recursos per a la correcta realització, a la demarcació de Girona, del projecte BQSalut, l’Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol.

Aquest acord amb la Clínica Girona s’emmarca en la línia, iniciada des de fa unes temporades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), d’establir convenis de col·laboració amb diferents empreses i institucions que puguin aportar un benefici al desenvolupament de les activitats del Bàsquet Català.

La signatura del conveni, que té una durada d’una temporada, s’ha celebrat a la mateixa Clínica Girona en un acte que ha comptat amb la presència de Carles Espígol, gerent de Clínica Girona; Núria Porcar, directora assistencial de Clínica Girona; Francesc Xavier Santaló, President de l’RT de Girona de l’FCBQ; i Jordi Cerezuela, directiu responsable de l’Àrea de Salut de la Federació. Clínica Girona serà el centre de referència en atenció mèdica als federats de la Representació Territorial de Girona de l’FCBQ.

BQSalut ofereix serveis als clubs i entitats adherides relacionats amb la formació i prevenció de lesions (detecció, prevenció i tractament), tot intentant fer front a l’alta sinistralitat registrada durant les darreres temporades en el nostre esport. Aquesta Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) compta amb la col·laboració de la Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l’esport.

http://www.basquetcatala.cat/noticies/6698

Web de la FCBQ