AGICAEM i EspaiCaixa organitzaran una subhasta d’art benèfica durant les Fires de Sant Narcís per eradicar la sordesa

L’Associació Gironina Pels Implants Coclears per l’Abordatge Endo-Meatal (AGICAEM) i l’EspaiCaixa, de la Obra Social de La Caixa, han arribat a un acord per organitzar una subhasta d’art benèfica que recaptarà fons per lluitar contra la sordesa.

Les obres, que estaran exposades a partir del dia 15 d’Octubre al número 10 de la Plaça Poeta Eduard Marquina, es subhastaran el dia de Sant Narcís, durant les fires i festes de la capital gironina.

Es tracta d’una desena de pintures d’artistes principalment catalans de diferents estils pictòrics. No totes entraran a subhasta, algunes d’elles es sortejaran en una rifa a la que es podrà participar amb la compra de paperetes.

Al final de l’acte, AGICAEM realitzarà una conferència per abordar el tema de la sordesa i les solucions cada cop més diverses i interessants pels pacients que existeixen per acabar amb aquesta minusvàlua.

El Dr. Jürgens, president d’AGICAEM, va introduir amb èxit a la otologia gironina, l’any 2010, les intervencions mínimament invasives amb la col•laboració de Clínica Girona.


Més info: Associació Gironina Pels Implants Coclears per l’Abordatge Endo-Meatal (AGICAEM)