Carles Espígol: “Amb la nova Clínica Girona avancem cap a la medicina del futur”

El nou edifici de la Clínica Girona tindrà set plantes d’alçada per la banda del carrer de Barcelona i 5 per la banda de les vies del tren, més tres de subterrànies i ocuparà 36.000 metres quadrats, el triple dels que ocupa actualment la Clínica al carrer Joan Maragall.

El gerent de Clínica Girona, Carles Espígol, acompanyat de l’Alcaldessa Marta Madrenas, el Regidor d’Urbanisme Joan Josep Alcalà i la regidora de dinamització del territori , igualtat i drets socials Eva Palau, va explicar a gran trets com serà la nova Clínica Girona, durant la visita d’inici d’obres que va tenir lloc dimarts 20 de febrer de 2018.

Carles Espígol va declarar que ” estem molt contents de poder finalment començar les obres de la nova Clínica, un centre hospitalari molt modern, que comptarà amb vuit quiròfans d’alta definició, tres sales de part i tres per a endoscòpies”. Segons va explicar el gerent, malgrat que el nombre d’habitacions no creixerà gaire –es passarà de 114 a 120–, aquestes seran totes individuals i més grans que les actuals. “L’objectiu -va dir Carles Espígol- és poder potenciar especialment la cirurgia ambulatòria i l’àrea quirúrgica, així com la part de cardiologia, oncologia i la de diagnòstic per la imatge”.

“Guanyarem en serveis a les persones i avançarem cap a la medicina del futur, amb pocs dies d’estada a la clínica i diagnòstics més eficients», va indicar Espígol.

Àlbum de fotos de la visita

Més informació:

https://clinicagirona.cat/2018/02/20/visita-oficial-inici-obres-nova-clinica-girona/

Recull de premsa

Més informació: Ajuntament de Girona