Clínica Girona acull de l’1 al 19 de juny de 2015 la mostra itinerant “40 anys Facultat Infermeria UdG”

Restaurant Cafeteria de Clínica Girona. Quarta Planta. De l’1 al 19 de juny de 2015.

L’exposició fotogràfica explica en imatges la progressió dels estudis d’Infermeria al llarg de tot aquest temps a la Facultat i, concretament, a través de les diferents seus en les que aquests s’han anat desenvolupant a la ciutat de Girona: Hospital de Sta. Caterina, Pedret, Puig d’en Roca i Emili Grahit.

L’objectiu principal de l’exposició és que aquesta esdevingui un instrument per a la divulgació del progrés experimentat en la formació de les infermeres i infermers durant 40 anys a la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona. Paral•lelament pretén acostar a la societat el coneixement de les diferents seus que han acollit aquests estudis durant aquests anys.

La mostra va ser inaugurada el 2 de desembre de 2014 i va estar exposada a la Facultat des fins el 12 de febrer de 2015. Després ha iniciat una ruta itinerant que l’ha portat per diferents centres sanitaris de les comarques gironines. Ara, provinent del Col•legi Oficial d’Infermers/eres de Girona, arriba a la Clínica Girona, on es podrà visitar al Restaurant-Cafeteria del centre, ubicat a la quarta planta, fins el 19 de juny. Després, continuarà la seva ruta itinerant i anirà a l’Hospital Santa Caterina i al Trueta, per després prosseguir el seu camí i anirà també a centres sanitaris de Palamós o Puigcerdà, entre d’altres. Aquesta itinerància es perllongarà al llarg de tot l’any 2015.

Amb aquesta ja són tres les exposicions que acull actualment la Clínica Girona: a la plana principal es pot veure l’exposició “Clínica Girona 75 anys”, que s’exhibeix de manera permanent des del 15 de març de 2009. I a la Segona planta d’hospitalització, durant fins el proper mes de setembre, es pot veure des del 19 de febrer fins el 8 de setembre de 2015 l’exposició “Qui és Qui”, un recull de fotografies antigues del personal de la Clínica Girona. En aquesta segona planta s’hi fan exposicions temporals des de setembre de 2010.

El cartell de la mostra (PDF)


Lloc: Restaurant Cafeteria de Clínica Girona – Quarta Planta
Més info: Web de la UdG sobre l’exposició
Organitzador: Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona (UdG)