Clínica Girona celebra la Diada de la Infermeria 2014 amb un concurs d’obres d’art realitzades amb materials reciclats

“Sóc reciclartista” és el títol del concurs d’obres d’art fetes a partir de materials reciclats que ha convocat aquest any Clínica Girona, entre el seu personal, per celebrar la Diada Internacional de la Infermeria (12 de maig).

S’han presentat a concurs un total de 35 propostes, amb noms tan suggerents com “Animal elèctric”, “Ment inquieta en caixa tancada”, “Dolça llum”, Ferralla musical”, “Lífting” o “Medicaments d’escacs”. El passat dia 16 es va fer l’escrutini. Tenia dret a vot tot el personal del centre. Van votar 248 persones. L’obra guanyadora va ser “El setè cel”, realitzada per tot el personal de la setena planta d’hospitalització de Clínica Girona. En segon i tercer lloc van quedar “Temps de colors” i “Ludoteca”, respectivament.

L’exposició de les obres concursants es va fer del 12 al 16 de maig a les oficines de la Clínica i va ser molt ben rebuda també per part dels clients.

Clínica Girona celebra amb activitats la Diada de la Infermeria des de l’any 2010 quan es va fer un concurs de fotografia i pintura al voltant de la figura de Florence Nightingale. L’any 2011 es va fer una sessió interna de recull d’anècdotes sota el lema “Redescobrint els Serveis de Clínica Girona”. El 2012 es va organitzar una diada solidària amb múltiples activitats, entre les quals va destacar una cantada de gospel a la Plaça Santaló i l’any passat, el 2013, es va muntar un concurs de flors, coincidint amb l’exposició “Temps de flors” de la ciutat de Girona.

Nota informativa en PDF