Clínica Girona celebra la Diada de la Infermeria 2017 amb un concurs d’obres de paper

“Què ser fer amb paper” és el títol del concurs d’obres de paper que ha convocat aquest any Clínica Girona, entre el seu personal, per celebrar la Diada Internacional de la Infermeria del 12 de maig.

S’han presentat a concurs un total de 21 propostes, amb noms tan suggerents com “El batec de les papallones”, “Sakura”, “Temps de flors”, “Sushi especial infermeria”, “Embarcats per l’aventura”,  “Eterna primavera” o “Làmpada tropicana”

L’exposició de les obres concursants es fa del 8 al 12 de maig a les oficines de la Clínica i és sempre molt ben rebuda pel personal de la casa així com per part dels pacients i visitants..

Clínica Girona celebra amb activitats la Diada de la Infermeria des de l’any 2010 quan es va fer un concurs de fotografia i pintura al voltant de la figura de Florence Nightingale. L’any 2011 es va fer una sessió interna de recull d’anècdotes sota el lema “Redescobrint els Serveis de Clínica Girona”. El 2012 es va organitzar una diada solidària amb múltiples activitats, entre les quals va destacar una cantada de gospel a la Plaça Santaló i el 2013 es va muntar un concurs de flors, coincidint amb l’exposició “Temps de flors” de la ciutat de Girona. El 2014 el concurs es va centrar en obres fetes a partir de materials reciclats. El 2015 es va convocar una competició d’auques i l’any passat un concurs de selfies.