Clínica Girona celebra la Diada de la Infermeria 2018 amb un concurs de “Cartells de cine”

Una Diada de cine. Del 7 a l’11 de maig, a l’àrea d’Administració

“In Cartellera” és el títol del concurs de cartells de cine que ha convocat aquest any Clínica Girona, entre el seu personal, per celebrar la Diada Internacional de la Infermeria del 12 de maig.

S’han presentat a concurs un total de 25 propostes, amb noms tan suggerents com “Cuidant sota la pluja”, “Admissions al borde de un ataque de nervios”, “El silencio de la enfermeras”, “Los tres masqueperros”, “Con bisturís y a lo loco”, Pepi Jones, cap E.Coli se’ns escapa”, “Cazabacterias”, “Star Wars El ataque de los espermatoziodes” o “Les pròstesis seran sempre nostres”.

L’exposició de les obres concursants es fa del 8 a l’11 de maig a les oficines de la Clínica i és sempre molt ben rebuda pel personal de la casa així com per part dels pacients i visitants..

Clínica Girona celebra amb activitats la Diada de la Infermeria des de l’any 2010 quan es va fer un concurs de fotografia i pintura al voltant de la figura de Florence Nightingale. L’any 2011 es va fer una sessió interna de recull d’anècdotes sota el lema “Redescobrint els Serveis de Clínica Girona”. El 2012 es va organitzar una diada solidària amb múltiples activitats, entre les quals va destacar una cantada de gospel a la Plaça Santaló i el 2013 es va muntar un concurs de flors, coincidint amb l’exposició “Temps de flors” de la ciutat de Girona. El 2014 el concurs es va centrar en obres fetes a partir de materials reciclats. El 2015 es va convocar una competició d’auques, l’any 2016 un concurs de selfies, i l’any passat un concurs de papiroflèxia, obres de paper”