Clínica Girona va celebrar la Diada de la Infermeria amb un “bany de llums”

Dimarts 11 de maig, de 21:30 a 23h, davant de la Clínica amb una espectacular instal·lació de llums i so, a càrrec de Sona, una empresa de serveis audiovisuals

Un bany de llums va ser la proposta d’aquest any de Clínica Girona per celebrar la Diada de la Infermeria a l’aire lliure, dimarts 11 de maig, de 2/4 de 10 a les 11 de la nit. L’empresa Sona, especialitzada en gestió tècnica audiovisual, va preparar un espectacular muntatge de llums i so, amb la projecció sonora també d’un petit manifest cada 10 minuts, per celebrar una Diada de la Infermeria diferent, aprofitant l’obertura de les restriccions horàries.

Pau Ferrer, de l’empresa Sona, manifestava abans de l’espectacle: “Banyarem de colors la façana de la Clínica amb una il·luminació led afegint-hi diferents formes i figures en moviment, cosa que donarà un toc més dinàmic i actiu al muntatge, per celebrar el dia de la infermeria, i també es podrà escoltar una emotiva veu que recordarà el passat, el present i el futur de la Clínica Girona des dels seus inicis, fins a la construcció del nou centre a la carretera de Barcelona”.

Sona és una empresa dedicada als serveis audiovisuals, referent en el sector i amb més de 15 anys d’experiència professional, que disposa d’un equip tècnic i humà qualificat que cuida cada petit detall.

La plaça Miquel Santaló, situada just davant de la façana principal de la Clínica, va ser l’amfiteatre perfecte per veure l’espectacular muntatge a la fresca, i deixar-se emportar per d’una experiència de llums i de so que de segur no va deixar a ningú indiferent.

El Manifest de la Diada

Vídeo de la Diada de la Infermeria de Clinica Girona

Foto de Sona a Instagram

Diades de la Infermeria des del 2010

Clínica Girona celebra amb activitats la Diada de la Infermeria des de l’any 2010 quan es va fer un concurs de fotografia i pintura al voltant de la figura de Florence Nightingale, considerada la mare de la infermeria moderna. L’any 2011 es va fer una sessió interna de recull d’anècdotes sota el lema “Redescobrint els Serveis de Clínica Girona”. El 2012 es va organitzar una diada solidària amb múltiples activitats, entre les quals va destacar una cantada de gospel a la Plaça Santaló i el 2013 es va muntar un concurs de flors, coincidint amb l’exposició “Temps de flors” de la ciutat de Girona. El 2014 el concurs es va centrar en obres fetes a partir de materials reciclats. El 2015 es va convocar una competició d’auques, l’any 2016 un concurs de selfies, i l’any 2017 un concurs de papiroflèxia, obres de paper. El 2018 es va fer un concurs de cartells de cinema i el 2019, sota el lema “Naturalment”, es va fer una mostra d’obres d’art fetes amb objectes naturals. L’any passat, el 2020, any de la pandèmia, la #COVID19 va tenir el protagonisme amb un emotiu recull fotogràfic de l’impacte que va tenir la primera onada a la Clínica Girona.

El cartell de la Diada