Clínica Girona estrena web i obre una exposició commemorativa del 75è aniversari

Des del dia 15 de març s’ha obert al públic l’exposició “Clínica Girona 1934-209 • 75 anys compromesos amb la salut”, una mostra històrica commemorativa, presentada en plafons gràfics, que es podrà visitar a la Planta Principal de la Clínica de manera permanent. A l’exposició s’explica com el 15 de març de 1934, el Dr. Francesc Coll i Turbau va constituir, amb altres set metges, la societat “Clínica Girona S.A.” i com al llarg de tots aquests anys Clínica Girona ha anat evolucionant i creixent a un ritme frenètic, igual com han evolucionat i crescut la medicina, la ciutat o la societat en general.

La mostra dedica un espai a exposar que Clínica Girona va ser la primera clínica de la ciutat de Girona, que va posar en funcionament el primer centre de Diàlisi a les comarques gironines (1974), que va ser pionera en implantar noves tècniques de diagnòstic per la imatge (Ressonància Magnètica, el 1997) i que va introduir a Girona el primer servei de Medicina Nuclear (2001), entre d’altres fites.

L’exposició exhibeix de manera molt gràfica com a hores d’ara la Clínica continua renovant-se, reformant plantes i obrint serveis capdavanters. En els darrers anys, coincidint amb l’arribada del nou segle XXI, Clínica Girona ha fet un gran esforç per incorporar tecnologies de darrera generació, per ampliar la seva àmplia cartera de serveis i ha continuat creixent amb professionals de primer ordre i tenint cura d’oferir el tracte més humà.

L’estrena de la nova web i de l’exposició coincideixen amb la data exacta de l’aniversari de Clínica Girona, però són només dues activitats més d’un extens programa d’actes commemoratius que s’allargarà durant tot l’any 2009.

Clínica Girona, present a Internet des de l’any 1997, va ser un dels primers centres sanitaris privats a tenir “espai web”. Ara, amb motiu dels 75 anys de Clínica Girona es renova completament la web corporativa, amb una nova imatge, nova tecnologia i nous llenguatges visuals.


Lloc: Clínica Girona