Clínica Girona reobre la Cinquena Planta d’hospitalització totalment reformada

Coincidint amb l’inici del curs escolar, Clínica Girona reobre la seva Cinquena Planta d’hospitalització completament reformada. Aprofitant els mesos d’estiu, quan baixa l’activitat assistencial, el centre ha culminat la reforma integral de l’última planta d’hospitalització que faltava per modernitzar. En els estius anteriors es van remodelar la Segona, la Tercera, la Sisena i la Setena. La Quarta alberga el Restaurant-Cafeteria.

La Cinquena Planta d’hospitalització té una superfície d’uns 540 metres quadrats, i compta amb una vintena d’habitacions. La reforma total ha significat la renovació total dels banys de cada una de les habitacions, així com de tots els tancaments de la Planta, i el canvi o reforma de tot el mobiliari, la instal•lació de baranes de subjecció en els passadissos, la millora de l’enllumenat, i la modernització dels aparells distribuïdors de gasos medicinals de tota la planta. Igualment s’ha habilitat un nou despatx de supervisió de Planta i una nova saleta d’espera amb un bany d’accés directe pels clients.

La redecoració s’ha fet en tons verds i s’han tingut en compte criteris ecològics en els materials emprats, així com s’han implementat les mesures que potencien l’estalvi energètic, amb ara els nous tancaments de les finestres, d’alumini i vidres amb cambra d’aire.