Comunicat sobre la sentència del procés

Clínica Girona d’adhereix al Comunicat de La Unió Catalana d’Hospitals sobre la sentència en la causa 20907/2017 del Tribunal Suprem.

Amb motiu de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés, La Unió vol manifestar el seu profund desacord:

1.- Només el diàleg i l’acord poden ajudar a superar el conflicte i recuperar la normalitat del país. La presó preventiva no ha contribuït a trobar la solució política. Aquesta normalitat no es produirà mentre hi hagin representants polítics escollits democràticament empresonats o exiliats.

2.- Per això, fem una crida al consens per treballar des d’ara en l’alliberament dels representants polítics i socials catalans com a via democràtica per recuperar el diàleg i la convivència, i avançar en el progrés econòmic i social del país des del respecte i l’autogovern de Catalunya.

3.- Aquest objectiu ens interpel·la a tots, independentment del pensament o ideologia que es tingui, i especialment als nostres representants polítics als qui els hi demanem que posin tot l’esforç, intel·ligència i generositat al servei d’aquest objectiu.

4.- Rebutgem l’abús de la força i l’ús de la violència, i demanem serenor i respecte, pilars del civisme que caracteritza la societat catalana.

5.- La qualitat democràtica i humanística ens ha de permetre superar la confrontació política i recuperar la prioritat de donar resposta als reptes del país i de les persones.

6.- Des de La Unió continuarem treballant per la salut i el benestar de les persones, i per la salut de la democràcia.

Dilluns, 14 d’octubre de 2019

El comunicat en pdf

https://www.uch.cat/comunicacio/noticies-101/comunicat-de-la-unio-sobre-la-sentencia-en-la-causa-209072017-del-tribunal-suprem-101.html