Concentració del personal de la Clínica per la llibertat, la justícia i la democràcia – 12 de febrer de 2019

Coincidint amb l’inici del judici a les preses i als presos polítics catalans, concentració del personal de la Clínica, a les 12 del migdia, PER LA LLIBERTAT, LA JUSTÍCIA I LA DEMOCRÀCIA.

COMUNICAT DE LES TREBALLADORES I TREBALLADORS  DE LA CLÍNICA GIRONA

12 DE FEBRER DE 2019

Avui que comença a Madrid el Judici a les preses i als presos polítics catalans, per complir pacíficament el manament democràtic i popular sorgit de l’1 d’octubre de 2017, les treballadores i els treballadors de la Clínica Girona volem també afegir-nos a les concentracions convocades per l’Assemblea i Òmnium Cultural en defensa de la llibertat la justícia i la democràcia sota el lema “L’autodeterminació no és un delicte”.

Avui l’estat espanyol fa seure els nostres representants polítics i socials al banc dels acusats per haver-nos permès VOTAR, per haver exercit legítimament i de forma totalment PACÍFICA els nostres drets, per haver fet possible un dels drets universals sobre els quals se sustenta qualsevol democràcia: el dret a VOT, per tal que sigui la majoria la que decideixi.

El personal de la Clínica Girona volem denunciar la repressió de l’Estat Espanyol i exigir la llibertat de les preses i dels presos polítics, així com el retorn de les exiliades i els exiliats. No esteu sols. Estem amb vosaltres. Us volem a casa, lliures.

Gràcies a totes i a tots.

El comunicat en pdf