Concurs d’auques per celebrar el Dia mundial de la Infermeria 2015

12 de maig de 2015
Clínica Girona ha organitzat aquest any un concurs d’auques per celebrar la Diada Mundial de la Infermeria.

El Servei d’Infermeria de Clínica Girona ha organitzat aquest any un concurs d’auques per celebrar la Diada Internacional de la Infermeria del 12 de maig.

Les auques concursants es van exposar a la zona d’administració de la Clínica, de l’11 al 18 de maig.

El lema triat aquest any per les auques ha estat “La nova Clínica”, amb motiu de la construcció de la futura nova Clínica Girona a la Carretera de Barcelona, a l’entrada sud de la ciutat.

L’auca guanyadora, que es va triar per votació popular del personal del centre, va ser: “Astèrix i Obèlix: Missió trasllat”, signada pel personal de la UVI. L’any passat també es va organitzar un concurs d’obres d’art fetes a partir de materials reciclats.

Clínica Girona celebra amb activitats la Diada de la Infermeria des de l’any 2010 quan es va fer un concurs de fotografia i pintura al voltant de la figura de Florence Nightingale. L’any 2011 es va fer una sessió interna de recull d’anècdotes sota el lema “Redescobrint els Serveis de Clínica Girona”.

El 2012 es va organitzar una diada solidària amb múltiples activitats, entre les quals va destacar una cantada de gospel a la Plaça Santaló i l’any passat, el 2013, es va muntar un concurs de flors, coincidint amb l’exposició “Temps de flors” de la ciutat de Girona.

FOTOGRAFIA: El gerent de Clínica Girona, Carles Espígol, lliura el premi a les infermeres de l’UVI de Clínica Girona, autores de l’auca guanyadora del concurs.


Lloc: Àrea administrativa de Clínica Girona