Concurs de “Selfies” per celebrar el Dia mundial de la Infermeria 2016

12 de maig de 2016
Clínica Girona ha organitzat aquest any un concurs de Selfies per celebrar la Diada Mundial de la Infermeria.

El Servei d’Infermeria de Clínica Girona ha organitzat aquest any un concurs de “Selfies” per celebrar la Diada Internacional de la Infermeria del 12 de maig. Les “Selfies” concursants s’exposen a l’àrea d’administració de l’edifici principal de la Clínica, del 9 al 13 de maig.

S’han presentat a concurs un total de 26 obres, amb títols tant suggerents com: “Minecraft Doctors”, “Teatre de Guerrilla”,”Delirium  Medicamentosum”, “Efectes secundaris”, “Treballem amb el cor”, o “Ràpid, ràpid! Que ve un ingrés”. L’obra guanyadora, s’escollirà per votació popular entre la plantilla del Grup Clínica Girona. En els darreres anys s’han organitzat concursos d’auques (2015) i d’obres fetes amb materials reciclats (2014).

Clínica Girona celebra amb activitats la Diada de la Infermeria des de l’any 2010 quan es va fer un concurs de fotografia i pintura al voltant de la figura de Florence Nightingale. L’any 2011 es va fer una sessió interna de recull d’anècdotes sota el lema “Redescobrint els Serveis de Clínica Girona”. El 2012 es va organitzar una diada solidària amb múltiples activitats, entre les quals va destacar una cantada de gospel a la Plaça Santaló i l’any el 2013 es va muntar un concurs de flors, coincidint amb l’exposició “Temps de flors” de la ciutat de Girona.