DIARI DE GIRONA: Agraïment a l’Institut Oftalmològic de Clínica Girona

Voldria manifestar el meu més sincer i profund agraïment a l’Institut d’Oftalmologia de Clínica Girona. Sobretot als magnífics professionals i millors persones com són el Dr. Ayats i la jove però excepcional Dra. Huguet. En especial, i amb tot l’agraïment que mai li sabré dir, al Dr. Zapata.

Em doldria fins al fons de l’ànima si la meva manca d’expressió dels sentiments es confongués amb desgratitud o manca d’afecte.

M’agradaria fer saber a tothom que el Dr. Zapata i el seu fantàstic equip m’han fet tornar l’esperança de recobrar la vista al meu ull. Un ull que estava per llençar a les escombraries i que després de més de quatre hores de cirurgia de mà d’àngel he tornat a veure-hi i a tenir esperança, cosa molt poc usual en un pessimista de mena com jo.

D’aquella cirurgia m’agradaria agrair-li cada moviment, cada paraula, cada gest i tota la paciència que ha tingut per un pacient desmoralitzat de poques paraules però de molt sentiment.

Vull que sàpiga que dec la vida a dos homes, al Dr. Ribas de la Vall d’Hebron que em va operar a cor obert i a l’equip del Dr. Zapata, que com sap tothom que m’envolta, m’ha tornat el que em semblava impossible: sortir de la foscor per tornar a la llum. Sr. Zapata, Dr. Zapata, una i mil gràcies, un milió de gràcies.

Jordi Ruscalleda. Girona.


Més info: Llegir la carta al Diari de Girona
Font: DIARI DE GIRONA