DIARI DE GIRONA: Centre d’Anàlisis Girona: experts cuidant la teva salut

Girona. DdG.
Després de més d’una dècada en funcionament, el Centre d’Anàlisis Girona (CAG) continua estan present entre els laboratoris més moderns de Catalunya, gràcies a la seva voluntat de superació constant i d’oferir als pacients la millor atenció humana i l’última tecnologia del mercat.

Durant aquest llarg camí no ha faltat mai l’afany d’expansió, característica que ha propiciat el creixement de l’empresa i ha permès l’obertura de diversos centres a la província amb la intenció de donar el màxim servei i proximitat al pacient.

El CAG ofereix un servei directe a les poblacions de Girona – primer centre del grup–, Palafrugell, Platja d’Aro, Llagostera, Cadaqués, Olot, i Figueres –ciutat on s’ha ubicat l’última incorporació l’agost de 2009. L’origen d’aquest laboratori el trobem el 1998, moment en què quatre qualificats laboratoris –Fàbrega –Gairín, Folch, Clínica Girona i G. Ontañón Simón– van decidir fusionar- se. Així, a finals d’any, el CAG celebrarà 12 anys d’experiència al servei i a la cura de la salut dels gironins.

CAG és sinònim del binomi rapidesa amb qualitat, particularitat avalada pel certificat ISO 9001:2000 de gestió que garanteix la qualitat dels processos. A més, la gairebé quarantena de persones que formen l’equip pluridisciplinari de l’empresa, entre les quals hi trobem farmacèutics, metges i professionals especialitzats, ofereixen un ampli servei que és possible per la integració continuada de noves determinacions analítiques. Com a exemples cal fer referència a tot el ventall d’al•lèrgies alimentàries, ambientals, medicaments o al làtex tant per a adults com infants. Arran d’aquestes proves cada persona pot obtenir una dieta personalitzada, fins i tot si es pateix algun problema de salut (color irritable, estrès, migranyes, trastorns respiratoris, entre d’altres).

El servei del CAG integra fins a 8 àrees d’especialització: Hematologia, Bioquímica, Immunologia i Hormones, Marcadors Tumorals, Al•lèrgies, Microbiologia/ Parasitologia/ Micologia, Biologia Molecular i Banc de Sang; a banda d’urgències.

En aquests centres es treballa per a les principals mútues de salut i mèdiques oferint un servei continuat durant tots els dies de l’any. Més informació a l’adreça electrònica www.cagi.cat.

Nota informativa en PDF


Més info: Centre d’Anàlisis Girona