DIARI DE GIRONA: La Fundació Brugada intervé una trentena de pacients a Moçambic

DIARI DE GIRONA
SUPLEMENT SALUT
23.10.2014. GIRONA . A.CARMONA

Integrants de la Fundació Brugada, creada pels tres germans cardiòlegs Ramon, Josep i Pere Brugada i la pediatra Georgia Sarquella Brugada, s’han traslladat aquests dies a Moçambic en una expedició en que s’intervindran una trentena de pacients, la majoria nens, que pateixen arítmies.

A més de tractar cardiopaties infantils, en aquest primer viatge de la fundació al país africà, també es faran consultes per donar una segona opinió sobre casos complexos.

D’altra banda, el cardiòleg banyolí Josep Brugada ha fet una conferencia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Maputo centrada en l’actualització en el tractament de les arítmies.

L’expedició va marxar el dia 16 fins a Maputo, la capital de Moçambic, i toma aquest divendres. Esta formada pel doctor Josep Brugada, cardiòleg de l’Hospital Clínic de Barcelona, cap de la Secció d’Arítmies de l’Hospital Pediàtric Sant Joan de Déu i professor de Medicina a la Universitat de Barcelona¡ Maria Matas, infermera de la Unitat d’Arítmies de l’Hospital Clínic de Barcelona i Maria José Ballestero, que és tècnic d’AXA de Todo Corazón, que patrocina aquesta expedició amb el suport de l’Associació Barcelona Salut.

Nota informativa en PDF


Font: DIARI DE GIRONA