DIARI DE GIRONA: Més de 2.000 metges de Girona inicien les votacions per escollir president del Col·legi

17.06.2014
GIRONA | DDG Les eleccions al Col·legi de Metges entren a la seva recta final. Ahir va iniciar-se el període de votacions, que per primera vegada serà integrament de forma telemàtica. La junta en funcions va incloure per primera vegada als seus estatuts el vot per correu i els 2.603 metges col·legiats que hi ha a Girona seran els primers de l’Estat en estrenar aquest mètode.

Ahir es van obrir els punts de vot als principals centres sanitaris de la demarcació. Al llarg d’aquests dies i fins al 19 de juny a les 19 hores els facultatius podran emetre el seu vot des d’aquests centres o des de casa seva, i ho podran fer per un dels tres candidats: el forense Narcís Bardalet, l’anestesiòleg Josep Vilaplana o l’oftalmòleg Joan Felip.

Amb aquesta modalitat de vot els metges podran votar tants cops com vulguin però només quedarà vàlid el vot que hagin emès en últim terme. La junta va explicar que aquest sistema s’ha establert per donar més llibertat de vot als col·legiats, que podran decidir sense pressions el candidat que volen.

Una Taula de vot a la CLÍNICA GIRONA

Així, segons va informar el Col·legi de Metges, hi ha taules de vot habilitades a les ABS de Banyoles, Blanes Plantera, Ripoll, Roses, Salt, Santa Coloma i Can Gibert del Pla. També a Cassà de la Selva, a Lloret Rierali a Palafrugell. Pel que fa als hospitals, hi haurà taules al Trueta, Santa Caterina, Blanes, Figueres, Olot, Palamós, Campdevànol, Puigcerdà, Clínica Girona i Clínica Santa Creu.


Més info: Llegir l’article al DIARI DE GIRONA
Font: DIARI DE GIRONA