El Dr. Javier González Lagunas, nou president de la Societat Espanyola de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial

Barcelona, 17 juny de 2013.

El doctor Javier González Lagunas, de 51 anys, ha estat elegit president de la Societat Espanyola de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial (SECOM) en el seu últim congrés nacional, en què també ha estat canviada part de la junta directiva. El nou president ha agraït al president sortint, el doctor Arturo Bilbao, la seva tasca al capdavant de la societat durant els passats dos anys.

El doctor González Lagunas, és coordinador del Servei de Cirurgia Maxil•lofacial de Clínica Girona i cap del Servei de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial Hospital Quirón a Barcelona. És doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i va realitzar la seva residència a l’Hospital de la Vall Hebron, on va ser adjunt i tutor de residents del Servei de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial fins a l’any 2007, trobant-se en l’actualitat en situació d’excedència.

Ha estat professor a la Facultat de Medicina de la UAB i de la facultat d’Odontologia de la UB i ha mantingut una extensa tasca científica, que inclou la publicació de dos llibres i més de cinquanta articles sobre l’especialitat. És membre de nombroses societats científiques, incloent l’European Board of Or – Maxillofacial Surgery. Un dels seus reptes és la presidència del congrés mundial de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial (ICOMS) que se celebra a Barcelona del 21 al 24 d’octubre.

Els objectius que el doctor González Lagunas es proposa són la modernització de les estructures de la societat, especialment en la comunicació amb els seus membres i amb els pacients, la internacionalització de SECOM, donant a conèixer en altres països l’altíssima qualitat dels tractaments que ofereixen els especialistes espanyols, i finalment l’elaboració d’un pla estratègic per a la societat, que marqui el camí a seguir els propers anys.

SECOM

La SECOM és una societat científica integrada per més de 700 professionals dedicada a la defensa de l’especialitat ia la promoció d’iniciatives científiques i divulgatives relacionades amb intervencions orals i maxil•lofacials vinculades a cirurgia dentoalveolar, deformitats dentofacials, cirurgia estètica facial, oncologia de cap i coll, traumatologia, patologia de l’articulació temporomandibular, infeccions i trastorns de les glàndules salivals.

Nota informativa en PDF


Més info: Congrés Mundial ICOMS Barcelona 2013
Font: Gabinet de Premsa SECOM