El Grup Clínica Girona amplia els seus serveis

L’Hemodinàmica Cardíaca, per exemple, és una de les últimes ofertes que s’han incorporat a la cartera de serveis de Clínica Girona. Es tracta d’un servei especialitzat en el tractament de les malalties del cor, que és dotat de l’utillatge tècnic més modern per conèixer i determinar l’extensió de la malaltia coronària i que permet, en determinats casos, poder reparar les lesions coronàries mitjançant unes pròtesis anomenades stents, que estalvien la cirurgia de bypass coronari, requerint en la majoria d’ocasions ingrés hospitalari molt curt.

Això es pot fer a Girona, a la Clínica Girona, gràcies al nou aparell d’Hemodinàmica que compta amb un dispositiu d’adquisició digital de les imatges (anomenat flat panel), la qual cosa permet una millor qualitat d’imatge, una menor irradiació al pacient, i menys consum de contrast (reducció de nefropatia per contrast). Dins d’aquest servei el client pot trobar també la Unitat d’Arítmies i electrofisiologia, que està fent, des de finals de l’any 2009, les primeres ablacions amb radiofreqüència que es porten a terme a les comarques gironines. El nou servei realitza bàsicament dos tipus de procediments: els estudis electrofisiològics diagnòstics i els procediments terapèutics o ablació amb radiofreqüència.

Les altres entitats i serveis que formen el Grup Clínica Girona són: Anatomia Patològica i Citologia, Centre d’Anàlisis Clíniques, Medicina Nuclear Cetir, la Unitat de Proves Funcionals Digestives, Ressonància Girona, TAC Girona, la Unitat de Diagnòstic Prenatal, la Unitat de Reproducció Humana i Diagnòstic Genètic, i la Unitat de Son.

Més de 250 metges
Ubicada en ple centre comercial de la ciutat, el Grup Clínica Girona disposa actualment de 114 llits d’hospitalització, 8 quiròfans, 7 boxes d’Urgències, Unitat de Vigilància Intensiva (6 boxes) i compta amb el suport de serveis permanents de radiologia i anàlisis clíniques. Amb més de 75 anys d’història (l’any 2009 va celebrar el 75è aniversari de la seva fundació), va ser la primera clínica privada de la ciutat, la primera que va posar en funcionament un centre de Diàlisi a Girona (1974), va ser pionera en implantar noves tècniques de Diagnòstic per la Imatge (TAC i Ressonància Magnètica) així com també va ser pionera en portar la Medicina Nuclear a Girona (2001).

Clínica Girona disposa d’un complet quadre mèdic (de lliure elecció pels nostres clients, amb 250 metges) i de la més moderna tecnologia per realitzar les proves mèdiques i quirúrgiques. És l’únic centre sanitari privat de Girona que compta amb una Ressonància Vertical (referent a l’Estat i a Iberoamèrica) i un servei d’Hemodinàmica. Tota l’oferta assistencial la podeu trobar de manera detallada a la web corporativa de l’entitat:

www.clinicagirona.cat

Amb una gran activitat anual el Grup Clínica Girona integra actualment més de 400 professionals entre personal mèdic, sanitari, administratius i operaris. La suma dels dos desenvolupaments, l’humà i el tecnològic, han fet de Clínica Girona el centre sanitari privat de referència a Girona.

Nota informativa en PDF


Font: Grup Clínica Girona