EL PUNT AVUI: Acceleren els tràmits per a la construcció de la nova Clínica Girona

Solar on es farà la nova clínica, a l’entrada sud de Girona, al carrer Barcelona Foto: M. LLADÓ.

URBANISME / GIRONA – 28 setembre 2017 

J. NADAL  GIRONA.- El govern de Girona està accelerant tant com pot els tràmits perquè pugui començar per fi la construcció de la nova Clínica Girona, a l’entrada sud de la ciutat. Dilluns es va celebrar una junta de govern local extraordinària per aprovar el projecte de reparcel·lació del sector amb un seguit d’aclariments que els havia sol·licitat el registre de la propietat de Girona. El regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de Girona, Joan Alcalà, va justificar el fet de portar a votació aquest punt en una junta extraordinària amb la intenció de no endarrerir més el procés administratiu i burocràtic, i facilitar que les obres puguin començar com més aviat millor: “Es podria haver portat a la propera junta de govern, però cada dia que guanyem és un dia menys que falta per començar unes obres que per l’Ajuntament de Girona són prioritàries”, va explicar ahir el regidor.

En la mateixa junta de govern es va aprofitar per sotmetre a votació un altre tràmit burocràtic necessari per a l’obra, l’aprovació dels estatuts i les bases d’actuació de la junta de compensació del polígon on s’actuarà. Tot i que l’Ajuntament de Girona no vol concretar la data en què les obres podrien començar, s’espera que les màquines puguin començar a treballar abans d’acabar aquest any.

LA XIFRA

46.729 metres quadrats és la superfície de l’àmbit d’actuació del projecte de construcció de la nova Clínica Girona.
http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1248764-acceleren-els-tramits-per-a-la-construccio-de-la-nova-clinica-girona.html