EL PUNT / AVUI: “Habitació 518”

El 15 de febrer passat, vaig ingressar a la Clínica Girona perquè m’havien d’operar. En principi, tot normal, però a causa d’alguna complicació hi vaig passar més dies del previst. Ara tot ja està curat. He volgut escriure aquest agraïment pel servei rebut, tant per l’atenció i les cures rebudes del Dr. Querol i el Dr. Vila, com per tot l’equip mèdic i sanitari, sobretot el personal de la cinquena planta. Els vull donar les gràcies per la seva atenció, el bon tracte, la seva amabilitat, i dir que, tot i que no recordo tots els seus noms, els tindré sempre presents.

Crec que hauríem de cuidar i tenir en compte sempre els valors més importants que tenim i que de vegades, per l’estrès i les obligacions, deixem de banda sense adonar-nos-en: la família i els amics. Són ells els que realment et donen suport en els mals moments i en gaudeixes encara més… en els bons. Que en moments com aquest tens temps per parar una mica, pensar i valorar el que realment tens.

Vull acabar dient als meus pares, germana, nebot, cunyat, tiet, a l’Anna, en Manel, en Ferran i família, la Sònia, en Pol, la Mònica…, a tots els amics, coneguts, companys… i a tots els que us heu preocupat per mi: moltíssimes gràcies per haver-me cuidat i estar al meu costat en aquest moment.

Girona
KRISS VILÀ VILAR

Nota informativa en PDF


Més info: Llegir la carta al diari El Punt / Avui
Font: EL PUNT / AVUI