El radiòleg Joan Carles Vilanova dóna 4 conferències a la 45 Jornada Paulista de Radiologia, a Brasil

Convidat per la 45ena Jornada Paulista de Radiologia, que s’ha celebrat a Sao Paulo (Brasil) del 30 d’abril al 3 de maig de 2015.

El radiòleg gironí Joan Carles Vilanova, director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, ha donat 4 conferències convidat per la 45ena Jornada Paulista de Radiologia, que s’ha celebrat a Sao Paulo (Brasil) del 30 d’abril al 3 de maig de 2015.

Aquest congrés radiològic, considerat el més important d’Iberoamèrica en assistència i el quart més rellevant en el món, ha aplegat en aquesta edició a més de 20.000 professionals d’arreu del món, entre congressistes, professors, enginyers, expositors, visitants, proveïdors i organitzadors.

La Jornada Paulista de Radiologia (JPR) ha arribat a la seva 45ava edició, organitzada per la Societat Paulista de Radiologia i Diagnòstic per imatges (SPR), en aliança aquest cop amb societats científiques d’Espanya i Portugal. Per segon cop s’ha disposat d’una sala en espanyol dedicada als metges d’Amèrica Llatina.

La programació científica, organitzada en 28 cursos que es presenten en 20 sales diferents, compta amb la participació de professors representants de la Societat Nord-americana de Radiologia (RSNA), de la Federació Llatinoamericana de Societats de Ultrasò en Medicina i Biologia, de l’Institut Americà de Patologia radiològica, de la Societat de Radiologia Pediàtrica per a la campanya ‘Image Gently’, i altres grups.


Organitzador: Societat Paulista de Radiologia i Diagnòstic per imatges (SPR)