El radiòleg Joan Carles Vilanova, ha participat al 3er curs europeu de RM de pròstata realitzat a París

El radiòleg Joan Carles Vilanova, director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, ha participat com a professor al 3er curs europeu de RM de pròstata realitzat els passats dies 7 i 8 de juny a París. Joan Carles Vilanova va donar una classe sobre “Anatomia zonal: aspecte MRI de la pròstata normal i BPH”.

Es dona la circumstància que va ser l’únic professor de Catalunya i de tot l’estat espanyol participant en aquesta trobada científica.

El curs celebrat a París tenia per objectiu proporcionar informació pràctica per als radiòlegs que estan disposats a iniciar o promoure la pròstata MRI en la seva pròpia institució, i va constar de xerrades formals de l’estat de la tècnica, presentats per experts en la matèria. El curs era estructurat en dues parts, que es centraven principalment en els aspectes tècnics avançats i les indicacions clíniques relacionades. Els temes principals abordats van ser els fonaments per a la pràctica de la pròstata MRI, “Com ho fem: protocols de la tècnica i de la imatge” i taller pràctic: “Dificultats, bons èxits i bones misses: casos i discussió”.