El radiòleg Joan Carles Vilanova ha participat als cursos d’estiu de l’Hospital Universitari de Heidelberg

El radiòleg gironí Joan Carles Vilanova, director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, ha participat als cursos de la Segona Escola Internacional d’Estiu “Musculoskeletal Cross Sectional Imaging 2013” de l’Hospital Universitari de Heidelberg, que s’han celebrat els dies 5 i 6 de juliol de 2013 en aquesta ciutat alemanya situada al nord-oest del land de Baden-Wurtemberg.

Vilanova ha parlat al curs sobre els tumors en els teixits tous, en aquest simposi emmarcat en el context del 627 aniversari de la “Ruperto Carola Universitat d’Heidelberg “, que és la universitat més antiga d’Alemanya i una de les més antigues d’Europa. Des de fa més de 600 anys, aquesta universitat ha estat un centre capdavanter en la investigació científica internacional.

Recentment el Dr. Joan Carles Vilanova, juntament amb el Dr. Joaquim Barceló, també director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, va participar en el treball de recerca sobre “La imatge en la detecció de les infeccions de les parts toves del cos”, que va ser premiat al darrer Congrés Europeu de Radiologia Osteomuscular celebrat a Marbella del 12 al 16 de juny, i en el qual van participar més de 2000 professionals provinents d’arreu del món.


Més info: Accedir al programa del curs
Organitzador: Hospital Universitari de Heidelberg