El radiòleg Joan Carles Vilanova, participarà a la 11ª Reunió Oncològica d’Investigació Clínica de l’ARC Mediterrani, a Alacant

El radiòleg gironí Joan Carles Vilanova, director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, participa a la 11ª Reunió Oncològica d’Investigació Clínica de l’ARC Mediterrani, que es celebra a Villajoyosa (Alicante), els dies 18 1 19 d’octubre de 2013.

La trobada científica, a la que professionals de 25 hospitals revisen els últims anys en investigació clínica i reflexionen sobre la situació actual, és organitzada pel Grup d’Investigació i Divulgació Oncològica (GIDO), pels Hospitals de les Illes Balears i per ACROSS, Associació Catalana per a la Recerca Oncològica i les seves implicacions Sanitàries i Socials.

El Dr. Joan Carles Vilanova participarà en una taula rodona, el dia 19 al matí, sobre “Nous mètodes en la valoració de resposta”, en la que també intervindran el Dr. Juan Arenas, de l’Hospital General Universitari d’Alacant, i el Dr. Antonio Martínez, de l’Hospital Clínica de Benidorm. La taula serà moderada pel Dr. Angel Segura, de l’Hospital Universitari La Fé de Valencia i pel Dr. Carles Mesia de l’Hospital Duran i Reynals/Hospital de Igualada i de l’Institut Català d’Oncologia. El radiòleg gironí aportarà la seva visió i experiència des del camp de la ressonància magnètica.

Nota informativa en PDF