El radiòleg Joan Carles Vilanova presenta una ponència sobre “el cartílag i les noves perspectives diagnòstiques” al nou curs anual de la S.E.R.M.E.

El radiòleg Joan Carles Vilanova, director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, participarà com a ponent al nou curs anual de la Societat Espanyola de Radiologia Múscul-Esquelètica (S.E.R.M.E.) que es fa a Gijón els dies 13 i 14 de febrer de 2014. El Dr. Vilanova parlarà sobre “El cartílag: Noves perspectives diagnòstiques”.

Igual que en les últimes edicions, el primer dia es dedicarà al Curs Monogràfic que se centrarà en la “Patologia de l’extremitat inferior” amb la finalitat de revisar i actualitzar conceptes, per a la qual cosa es comptarà no només amb l’aportació de radiòlegs sinó de traumatòlegs, per tractar de donar un enfocament multidisciplinari a la reunió.

Des de S.E.R.M.E. informen que s’ha escollit aquest tema perquè “l’extremitat inferior és font freqüent de patologia, no només en l’àmbit esportiu o laboral sinó dins de la població general”.

El segon dia estarà dedicat a l’exposició de treballs d’interès dins del camp de Múscul-Esquelètic que hagin estat comunicats i/o publicats al llarg de l’any. No obstant això, aquesta vegada hi ha una novetat important que serà la presència del Dr. Salutario Martínez, que rebrà la medalla d’honor de la societat i impartirà una xerrada magistral.

Nota informativa en PDF


Lloc: Hotel Abba Playa Gijón
Més info: Programa i presentació on-line
Organitzador: Societat Espanyola de Radiologia Múscul-Esquelètica (S.E.R.M.E.)