El Servei de Nefrologia i Diàlisi estrena recepció

La remodelació de Diàlisi de Clínica Girona va començar amb una primera fase l’any 2008 amb l’ampliació del Servei que va ocupar parcialment les antigues instal•lacions de Rehabilitació, quan aquest servei es va traslladar al Nº 10 del Carrer Juli Garreta.

Aquella primera fase d’ampliació ha tingut continuïtat amb una segona, l’any 2009, que ha permès permès remodelar completament l’entrada del servei (amb portes transparents d’obertura automàtica), així com la zona de recepció i la sala d’espera. Igualment s’han habilitat noves sales de consultes i s’han rehabilitat la sala de metges i els vestidors.

La tercera fase d’obres prevista pel 2010 contempla la reforma de les sales de tractament d’hemodiàlisi, així com l’habilitació de dues noves sales de tractament, amb una capacitat total de 20 pacients més, noves sales de reunions i la reforma d’antics despatxos. Les reformes estan programades per fases per no interrompre en cap moment el Servei de Nefrologia i Diàlisi, que realitza una gran activitat. Durant l’any 2008 es van dur a terme més de 27.000 sessions d’hemodiàlisi.

Pioners
Creat l’any 1974, el Servei de Nefrologia i Diàlisi de Clínica Girona va ser el primer centre de diàlisi que es va obrir a les comarques gironines.


Més info: Notícia relacionada: Nova Rehabilitació a Juli Garreta
Font: Clínica Girona