El Servei de TAC Girona es renova

Des del passat 6 de maig de 2013, i després de tres setmanes d’obres, el Servei de TAC Girona torna a funcionar totalment renovat.

El passat 15 d’abril de 2013 van començar les obres de reforma integral de l’espai i l’aparellatge. Ara el Servei disposa d’un nou aparell de darrera generació, i s’han millorat també la recepció, les sales d’espera i altres espais del TAC.

Durant aquestes 3 setmanes s’ha reformat totalment l’espai del Servei, des de la recepció fins a la instal•lació d’un nou aparell de TC (TAC), de darrera generació, un General Elèctric Optima CT_520 que incorpora les últimes novetats tecnològiques per les aplicacions clíniques més avançades.

En servei des de 1987
TAC Girona, fundat l’any 1987, és un centre especialitzat en el diagnòstic per la imatge mitjançant la Tomografia Axial Computeritzada, que és un procediment d’exploració radiològica basada en els raigs X. Ubicat al centre de la ciutat, al carrer Juli Garreta, TAC Girona disposa d’un complet equip mèdic i tècnic per realitzar un gran nombre de proves radiològiques especialitzades.

El TAC és una prova ràpida de realitzar, que ofereix nitidesa d’imatges i que permet prendre imatges a pacients portadors de cossos metàl·lics (pròtesis, material d’osteosíntesi, etc.).


Lloc: TAC Girona. C/ Juli Garreta 9 (17002 GIRONA). Telèfon d’Atenció al Client: 972 219 680