Exposada al públic la maqueta de la nova Clínica Girona

Ja és exposada al públic la maqueta de la nova Clínica Girona, un projecte arquitectònic del gabinet de PMMT Arquitectes.

La maqueta, que ha quedat instal·lada a l’entrada principal de la Clínica, just abans del punt d’informació, és una reproducció a escala, en tres dimensions,  de com serà el nou edifici projectat per l’equip de PMMT Arquitectes, i que destacarà per l’eficiència en la mobilitat de pacients, personal i subministres, promourà l’accessibilitat universal, serà una edificació sostenible i eficient que garantirà l’estalvi energètic i en el qual s’utilitzaran materials innovadors amb un disseny d’espais que aportin salut.

La part de davant de la maqueta correspon a la façana principal que està ubicada als números 204-206 de la Carretera de Barcelona. I la part posterior és la que donarà a les vies del tren.

El nou edifici ampliarà molt la superfície de l’actual clínica, passarà d’uns 13.000 m2 a 41.000 m2. Ampliarà tots els serveis, convertint-se en una clínica referència a Catalunya. La nova clínica disposarà de serveis com el d’urgències, diàlisi, un servei de diagnosi per la imatge amb 16 sales d’imatge, consultes externes, fecundació assistida, anatomia patològica, rehabilitació, laboratoris, oftalmologia, quiròfans, bloc obstètric, hospital de dia, angiografia, endoscòpia, UCI, unitats d’hospitalització i tots els serveis generals necessaris per al funcionament de la clínica com farmàcia, cuina, neteja, esterilització, magatzems, etc.

Projecte arquitectònic de la nova Clínica Girona. PMMT.