Exposició col•lectiva de fotografies de “VIATGES” a la Segona Planta d’hospitalització

Des del passat 1 de juliol ja es pot visitar a la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona una mostra col•lectiva de fotografies de viatges.

Es tracta d’un recull d’un centenar de fotografies de viatges fetes pel personal de Clínica Girona.

Aquesta és la tretzena mostra artística des de que al setembre del 2010 es va inaugurar a les parets de la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona un espai per a exposicions temporals, amb periodicitat trimestral.

Aquesta iniciativa persegueix dos objectius: d’una banda alegrar i donar calidesa a les persones que són ingressades a la planta, als amics i familiars que les visiten, i al públic en general, i per altra part vol contribuir també a potenciar la creativitat del personal que treballa a la Clínica Girona, oferint-los un espai on poder mostrar la seva obra.

Hi han exposat, des de setembre de 2010 infermeres, metges, portalliteres, informàtics, etc. I ho han fet amb col•leccions de fotografies, dibuixos, pintures, aquarel•les i colleges, i amb títols tan suggerents com “Moments creatius”, “Impactes visuals”, “Invitació a la dansa”, “Apunts”, “Silencis”, “Infants”, “Mascotes” …


Lloc: Segona Planta d’Hospitalització de Clínica GIrona