Exposició col•lectiva “Miscel•lània”, de pintures, dibuixos i dissenys de joies, a la Segona Planta d’hospitalització

Des del dia 1 d’octubre ja es pot visitar a la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona una mostra col•lectiva interdisciplinària de pintures, dibuixos i dissenys de joies.

Es tracta d’un recull de mig centenar d’obres de Jaume Bosch, Maria do Carmo Ferreira, Lourdes Gou, Montse Parnau i Mariona Pujolàs, tots ells membres de l’equip humà de Clínica Girona.
Aquesta és la catorzena mostra artística des de que al setembre del 2010 es va inaugurar a les parets de la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona un espai per a exposicions temporals, amb periodicitat trimestral.

Aquesta iniciativa persegueix dos objectius: d’una banda alegrar i donar calidesa a les persones que són ingressades a la planta, als amics i familiars que les visiten, i al públic en general, i per altra part vol contribuir també a potenciar la creativitat del personal que treballa a la Clínica Girona, oferint-los un espai on poder mostrar la seva obra.

Hi han exposat, des de setembre de 2010 infermeres, metges, portalliteres, informàtics, etc. I ho han fet amb col•leccions de fotografies, dibuixos, pintures, aquarel•les i colleges, i amb títols com “Moments creatius”, “Impactes visuals”, “Invitació a la dansa”, “Apunts”, “Silencis”, “Infants”, “Mascotes”, “Viatges”, etc.

Nota informativa en PDF


Lloc: Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona