Ferran González Huix, nou President de la Societat Espanyola d’Endoscòpia Digestiva

El digestòleg de Clínica Girona Dr. Ferran González Huix va ser escollit any 2015 President de la SEED, Societat Espanyola d’Endoscòpia Digestiva.

A la web de l’entitat, i en la seva carta de presentació com a nou president, el Dr. Ferran González Huix afirma: “Després dels recents canvis en els estatuts, a la Fundació, al web, en la gestió organitzativa i econòmica i en el funcionament de les diferents comissions, la SEED actual és, sens dubte, una organització activa, participativa i eficaç. La Societat compta amb una Jornada d’assistència massiva, d’alt nivell científic, en la qual es presenten estudis de gran qualitat i en la qual hem assentat una relació estreta amb les diferents societats nacionals i internacionals de la nostra especialitat i amb les empreses i indústries del àmbit de l’endoscòpia”.

Pel Dr. Ferran González Huix l’increment d’ingressos econòmics a través de la nova gestió i del mecenatge des de la Fundació (FSEED) “està permetent establir ajudes a través de beques i col·laboracions amb diferents serveis hospitalaris i entitats relacionades amb l’endoscòpia digestiva”. L’impuls per a la formació i la docència s’està desenvolupant a través dels cursos de la SEED, alguns d’ells ja una realitat, com el Curs ASGE-SEED, els de Sedació i els de Malaltia Inflamatòria Intestinal, altres en fase de desenvolupament, com els de qualitat de Colonoscòpia de Cribratge i Colonoscòpia Avançada.

Segons el nou president, un objectiu fonamental des de la SEED en els propers anys serà el desenvolupament dels Grups de Treball: “Pretenem assolir objectius científics i docents a través de l’intercanvi d’experiències, adquisició de coneixements i disseny i participació en protocols i estudis col·laboratius”.

El desenvolupament tecnològic de l’endoscòpia ha estat impressionant en les últimes dècades i la SEED és la societat que la representa dins aquesta especialització professional. Pel Dr. González Huix: “Estem en el camí d’assolir la majoria, sinó tots, els objectius de la SEED i la meva obstinació des de la Junta, que tindré el privilegi i honor de presidir en els pròxims dos anys, va ser mantenir els ja assolits, desenvolupar els que tenim a la vista i impulsar els que ens permetin complir l’objectiu màxim de la SEED: servir als nostres pacients i als nostres socis. Per això us commino a participar, a col·laborar de les diferents maneres que pugueu o que imagineu. Pensar en la SEED com a plataforma dels vostres projectes professionals, laborals, científics i formatius. No oblideu a la nostra societat com entramat per millorar la nostra relació, també des del desenvolupament personal, i la consecució del benestar dels nostres pacients. Des de la Junta estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració que permeti tot això”.

 

“La SEED és una organització activa, participativa i eficaç”, afirma el Dr. Ferran González Huix.