Festival de dansa a benefici de l’Associació de Malalts Renals de Girona

L’Acadèmia de Ball Alira presenta: “Festival Benèfic de Dansa”, a benefici de l’Associació de Malalts Renals de Girona (AMARG), el divendres 21 de març de 2014, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal de Girona.

Entrades: Al Servei d’Hemodiàlisi de Clínica Girona (tel. 972215250) i al Teatre Municipal mitja hora abans de la funció.

L’Associació Malalts Renals Girona (AMARG), fundada l’any 1978, és una associació sense ànim de lucre que està activa a les comarques de Girona.

Els seus objectius són:

– Atendre els malalts renals (trasplantats o no), familiars i amics que a causa de la fallida dels ronyons han vist alterada la seva vida.

– Fer conèixer les malalties renals, la seva prevenció i el seu tractament.

– Sensibilitzar l’opinió pública per aconseguir la donació de ronyons per al trasplantament i així estalviar als malalts renals les sessions de diàlisi de les quals depèn la seva vida.

La insuficiència renal crònica està reconeguda com a minusvalidesa orgànica amb un grau del 66% si la persona s’ha de sotmetre a diàlisi, tant si és hemodiàlisi (HD), com si és diàlisi peritoneal (DP), i del 33% si la persona ha rebut, mitjançant un trasplantament, un ronyó de donant que funcioni i, per tant, no ha de fer diàlisi.

Nota informativa en PDF


Lloc: Teatre Municipal de Girona, 21 de març de 2014
Organitzador: Associació de Malalts Renals de Girona