Girona FM: La Clínica Girona i l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona s’alien per donar suport a les persones amb càncer i les seves famílies

DIJOUS 15 D’ABRIL DE 2021 | SALUT

L’acord permetrà als pacients de la Clínica Girona accedir als serveis terapèutics d’AECC Girona

L’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona i la Clínica Girona han firmat una col·laboració per oferir diversos serveis de suport a les persones diagnosticades de càncer i a les seves famílies. En concret, els pacients oncològics atesos a la Clínica Girona podran beneficiar-se del programa “Primer Impacte” en el moment del diagnòstic i en el mateix centre, un programa que vol facilitar la informació necessària dels recursos existents pels pacients i les seves famílies, també en l’àmbit psicològic.

Pepi Soto és gerent d’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona.

L’AECC posarà a disposició de la clínica professionals de la psicooncologia que donaran orientació, prestaran assessorament i proporcionaran les eines terapèutiques per afavorir l’adaptació, tant als malalts com als seus familiars. Eva Palau, Eva Palau, Directora Assistencial de Clínica Girona, apunta que aquest servei permetrà complementar l’atenció que la Clínica Girona ofereix als pacients oncològics i les seves famílies.

L’atenció es donarà tant en la consulta habitual com en la Unitat Cures de Pal·liatives. Durant el 2020, la Clínica Girona va atendre un total de 1.714 consultes d’oncologia, mentre que l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona ha atès 993 persones afectades.

https://www.girona.cat/gironafm/cat/noticies2.php?id=16174

Tall de veu _ Eva Palau

Tall de veu _ Pepi Soto