GIRONA NOTÍCIES: Clínica Girona disposa de servei wi-fi gratuït a totes les habitacions

Des d’aquest més d’octubre Clínica Girona ofereix connexió wi-fi gratuïta a totes les plantes d’hospitalització. D’aquesta manera, clients, familiars i visitants poden accedir gratuïtament a Internet en tot l’edifici principal les 24 hores. Clínica Girona, a més, s’ha incorporat aquest estiu a les xarxes socials més populars, Twitter, Facebook i You Tube, esdevenint així el primer centre de salut 2.0 de la demarcació.

La contínua aparició en els darrers anys de noves tecnologies suposa un repte important per el Grup Clínica Girona. Aquestes noves tecnologies són, sens dubte, una gran oportunitat per introduir millores en la forma de treballar per satisfer les necessitats dels clients i també per fer front als reptes del futur. A aquesta tendència cal sumar-hi la visió del Grup Clínica Girona que vol “ser una institució sanitària referent a les comarques gironines pel que fa a l’excel•lència dels seus professionals, innovació tecnològica i de millora contínua”.

Clínica Girona, present a Internet des de l’any 1997, va ser un dels primers centres sanitaris privats a tenir “espai web”. Amb motiu dels 75 anys de Clínica Girona, el 2009 es va renovar completament la web corporativa, amb una nova imatge, nova tecnologia i nous llenguatges visuals. En pocs anys però, l’evolució de la tecnologia de la informació i la comunicació (TIC), anomenades també noves tecnologies, han portat a l’efervescència de les xarxes socials. Ja no hi ha prou amb oferir informació de manera estàtica a través d’una pàgina web, sinó que la intercomunicació, la participació i l’intercanvi són claus en el paper actiu de la ciutadania.

Els canvis provocats per les TIC arriben plenament als professionals de la salut i a les organitzacions sanitàries que veuen com les possibilitats que mostren les noves tecnologies obren noves perspectives sobre on, quan i com es pot prestar l’assistència sanitària. Cada vegada més, les relacions basades en l’atenció sanitària deixen de ser puntuals per convertir-se en contínues i, entre consulta i consulta, la població cada dia més majoritàriament es connecta a Internet per resoldre dubtes sobre temes de salut. Les xarxes socials, en aquest sentit, s’estan projectant com una gran plataforma per educar la societat.

Clínica Girona, sensible a les innovacions tecnològiques i al tracte personal, ha volgut ser també un dels primers centres sanitaris de la demarcació a integrar-se a les xarxes socials. Aquest estiu el centre sanitari s’ha integrat a les xarxes socials més populars, com ara Twitter, Facebook o YouTube, amb la intenció d’ampliar els canals de comunicació, de manera interactiva, i per millorar l’atenció sanitària.

I és en aquest context que Clínica Girona ofereix des d’aquest mes d’octubre connexió wi-fi gratuïta a totes les habitacions i sales d’espera de tot l’edifici principal, llevat del soterrani. D’aquesta manera clients i visitants poden connectar-se a Internet les 24 hores.

Autor: Redacció


Més info: Llegir la notícia al diari digital GIRONA_NOTÍCIES.COM
Font: GironaNotícies.com