Gonzalez Huix, Alburquerque i Vargas, participen a la UEG Week que s’ha fet enguany a Barcelona

La trobada anual més important en medicina digestiva

Els Drs. Ferran González Huix, Marco Alburquerque i la Dra. Alba Luz Vargas, del Servei de Digestologia de Clínica GIrona, van participar el passat mes d’octubre a Barcelona la 23 ena edició de la Setmana Europea de Gastroenterologia, que va aplegar més de 14.000 especialistes d’arreu del món i és considerada la trobada anual més important pel que fa a medicina digestiva.

L’equip de Clínica Girona va participar, juntament amb altres facultatius, van presentar el treball científic “Pediàtric biopsy forceps vs spybite forceps comparison at the diagnosis of biliary strictures: A Randomiced Study”, que va ser defensat per la doctora Vargas.

En aquesta edició del congrés es van exposar els últims avenços en gestió clínica i la millor recerca en infeccions gastrointestinals i malalties del fetge. Els protagonistes d’aquesta trobada són metges i investigadors especialistes en Digestologia. provinents d’arreu del món. Durant aquesta setmana també van tenir lloc diversos simposis i fòrums de debat sobre Gastroenterologia i hepatologia. Precisament en aquest sentit es va presentar enguany un nou simposi relacionat amb les directrius de la pràctica clínica en Gastroenterologia i hepatologia. Al recinte també hi va haver un espai on van tenir lloc sessions amb exposicions teòriques interactives i intensos debats sobre els temes que generen més controvèrsia actualment.

UEG, líder en malalties digestives

La United European Gastroenterology és una organització sense ànim de lucre en què estan involucrades les grans societats europees i que treballa al voltant de les malalties digestives. Actualment l’organització aplega prop de 22.000 professionals i especialistes que treballen en diferents àmbits relacionats, com la medicina, la cirurgia i la pediatria.