Infermeres de Clínica Girona fan una xerrada sobre Quimioteràpia i efectes secundaris, a la Fundació Oncolliga

Carme Pizarro, Sandra Puig i Vanesa Rubio, Infermeres de Clínica Girona, van participar el dia 19 de novembre de 2013 en les sessions del Grup de suport d’Oncolliga, amb una xerrada sobre Quimioteràpia i efectes secundaris, a la qual van assistir diverses pacients oncològiques.

La xerrada va acabar sent un intercanvi mutu d’experiències al voltant de la quimioteràpia i els seus efectes secundaris, i segons les infermeres de la Clínica que hi van participar “pensem que realment hem après molt d’elles, de les pacients oncològiques que van assistir a la sessió, que ens van explicar les seves experiències vitals d’una manera molt colpidora”.

Aquest cicle de sessions del Grup de suport d’Oncolliga es va iniciar el passat 8 d’octubre amb una jornada de “Presentació i acollida” a càrrec de les psicòlogues Núria Agudo i Carme Ventura. El 23 d’octubre es va abordar el tema de la prevenció del limfedema i de la mobilitat, a càrrec del fisioterapeuta David Pertegaz. Les sessions van continuar el 5 de novembre amb una xerrada sobre alimentació i nutrició, a càrrec de Sara Cruz, infermera i nutricionista.

Les sessions d’aquest cicle s’allargaran fins al mes de febrer, amb xerrades sobre “Què és la radioteràpia i com actua”, “Què és el Reiki?”, “Teràpia hormonal. Què em donen?”, “Reconstrucció de la mama. Com em pot quedar?”, “Teràpia del riure” i es clourà el 25 de febrer amb el Taller de maquillatge: “Posa’t guapa!”.

Nota informativa en PDF


Lloc: Seu d’Oncolliga a Girona: C/Illa de Fuerteventura 10.